Hondenpension Den Dog

Hondenpension Den DogHome

Hondenpension Den DogVerblijf

Hondenpension Den DogInentingen

Hondenpension Den DogTarieven

Hondenpension Den DogOpeningstijden

Hondenpension Den DogFoto's

Hondenpension Den DogReserveringen

Hondenpension Den DogAlgemene Voorwaarden

Hondenpension Den DogContact  

De verblijfsruimtes

Hondenpension Den DogDe ruimte waar uw hond bij hondenpension Den Dog in komt, heeft altijd aansluitend een buitenruimte. Het zijn royale moderne ruimtes die makkelijk hygiƫnisch schoon te houden zijn. De binnen- en buitenruimte staan met elkaar in verbinding met een schuifluik. Dit luik staat zo veel mogelijk open, zodat uw hond naar behoefte binnen of buiten kan zijn. Deze buitenruimte is volledig overdekt. Bij de woonkamers zijn de buitenruimtes zeer groot. Daarom zijn deze half overdekt, zodat uw hond bij regen toch buiten kan. De ruimte waar uw hond verblijft is verwarmt. Door de optimale klimaatbeheersing verblijft uw hond altijd in een prettige omgeving qua temperatuur en luchtvochtigheid.

Vakantievriend

Hondenpension Den DogBij hondenpension Den Dog krijgt uw hond een vakantievriend. Uw hond is een roedeldier en kan zijn roedel, u en uw gezinsleden, soms missen. Met een vakantievriend is uw hond nooit alleen. Verblijft uw hond in de woonkamer dan krijgt uw hond meerdere vakantievriendjes.

Wij letten bij het kiezen van een vakantievriend op verschillende factoren.

Mand

Uw hond krijgt bij hondenpension Den Dog een eigen mand. Hondenpension Den DogDeze mand wordt hygiƫnisch schoon gehouden. Om uw hond gerust te stellen vragen wij u een herkenbaar kleedje of kledingstuk (geur) van thuis mee te nemen. Door de geur van het kleedje is uw hond sneller gewend aan zijn vakantieverblijf bij hondenpension Den Dog. Wel graag een kleedje of kledingstuk dat u niet terug hoeft te hebben svp.

Indien uw hond niet geschikt is om met andere gasten een verblijf te delen, gelieve dit dan vooraf aan te geven voor de veiligheid van uw hond en de veiligheid van de andere logees. In de vakantieperiode is dit alleen mogelijk tegen een extra vergoeding.